Notițele programului de duminică

         Consider că de mici copii (încă de când învață să scrie și să citească) este important să aibă ocupație bună în Biserică. Dacă nu le dăm noi, ca părinți, de lucru în Biserică, își vor căuta ei, iar aceste ocupații alese de ei nu sunt întotdeauna pe placul nostru, ocupații care de multe ori aduc tulburare.
De aceea, am ales în anii trecuți pentru copiii de la grupă o modalitate prin care la programele de duminca seara să-i motivez să fie atenți la ceea ce se petrece în Biserică, luând notițe pe tot parcursul programului.
          Țineți cont că la început unii copii pot fi încântați de ideea de a lua notițe pe când poate alții vor avea nevoie de încurajare și motivare din partea părinților/învățătorilor de școală duminicală... (aici fiecare poate fi creativ: o recompensă la x nr. de notițe/duminici adunate, ...)




 
Pentru copii mici:

Le puteți imprima A4 pe hârtie nomală de imprimat apoi fie le tăiați pe jumătate și le capsați fie le îndoiți pe jumătate având o pagină liberă în exterior, ca o copertă, pe care copilul o poate personaliza după bunul plac.


Pentru copii mai mari:

Puteți proceda la fel ca în exemplul de mai sus.




Sper ca notițele să fie de folos copiilor... și părinților! 😊
M-aș bucura să îmi scrieți dacă v-au fost de folos și în ce fel v-au ajutat... 
Fiți binecuvântați! 😊

Comentarii