Incurajare pentru femeile care nu au aspectul fizic dorit - Viorel Iuga

Astazi se investeste mult in aspectul exterior. Din nefericire, multe femei exagereaza in investitia aceasta. Datorita faptului ca se fac multe greseli, vreau sa iti reamintesc urmatoarele:

  • Dumnezeu nu face nimic urat.
Aspectul nostru este decis de Dumnezeu. Suntem opera Lui. El ne-a facut asa, din iubire. Sa nu consideram si nici sa nu aratam nemultumire fata de lucrarea Lui. Sa apreciem faptul ca suntem unicat.
  • Societatea greseste.
Nu societatea stabileste standardul. Este adevarat ca, pentru multe femei, ea o face, dar aceasta nu inseamna ca are dreptul. Spre rusinea noastra, astazi, se apreciaza mult mai mult "caroseria", nu caracterul. Perspectiva lumii are de-a face cu ceea ce se vede si este trecator. Din punctul de vedere al cerului, lucrurile importante sunt altele. Sa apreciem si sa cautam ceea ce ne indeamna Creatorul si Rascumparatorul nostru.
  • Frumosul este relativ.
Fiind creati de Dumnezeu, toti suntem frumosi, chiar daca aprecierile vin doar din partea unora. Sa avem putina rabdare si vom vedea ca standardul frumusetii se schimba. Va veni si randul nostru, al celor care nu suntem astazi in top.

  • Putem lucra la imbunatatire.
Sunt si lucruri permise. Unii s-ar putea sa avem un aspect exterior mai putin agreabil si datorita neglijentei noastre. Daca suntem in asemenea situatie, sa ne amintim de infranarea poftelor, de harnicie, etc. Poate ca unii ar trebui sa facem mai multa miscare sau sa ne schimbam anumite obiceiuri. Daca lucrurile nu sunt in afara principiilor biblice, sa le facem atat de dragul nostru, cat si de dragul celor din jur.
  • Familia te iubeste si te sustine.
Sotul te iubeste asa cum esti. Copiii te vad cea mai frumoasa mama. Prietenele ar dori sa fie ca tine in multe domenii. Bucura-te, deci, de dragostea si aprecierile celor dragi si sinceri.
═════════════ ღೋƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღೋ═════════════════
"Dumnezeu S-a uitat la tot ce facuse;
si iata ca erau foarte bune." (Geneza 1:31)
═════════════ ღೋƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღೋ═════════════════ 
  

(Viorel Iuga - Incurajare pentru femei) 

 

Comentarii