22 mai 2014

Incurajare pentru femeile cu probleme de sanatate - Viorel IugaDaca in zilele acestea te numeri printre multele femei care au probleme de sanatate, atunci vreau sa iti amintesc faptul ca:
  • Dumnezeu stie cu exactitate starile prin care treci.
El stie toate durerile tale fizice. El stie framantarile tale, temerile tale si crucea ta. El stie cat de mult te ajuta sau cat te impiedica aceste suferinte. Sa nu crezi ca exista ceva care Ii scapa din vedere. Mai mult, El cantareste toate starile prin care treci, in asa fel incat totul sa lucreze spre binele tau si al celor care Il iubesc.
  • Dumnezeu iti poate vindeca trupul.
Aceastanu inseamna ca o va face. Daca stie ca asa este mai bine pentru tine, El o va face.  Pe El nu Il poate impiedica nimic. Daca trebuie sa ajungi la anumiti medici, El iti va deschide usile. Daca trebuie sa urmezi un tratament anume, El ti-l va oferi. Daca trebuie sa intervina in mod miraculos, El o poate face fara niciun efort. Daca, insa, va constata ca este spre binele tau sa ramai in suferinta fizica, El va face ceea ce este bine.
  • Dumnezeu poate sa te intareasca.
Suferinta fizica atrage dupa ea probleme de relatii si probleme sufletesti. Pentru multe femei, acestea sunt mai greu de indurat decat suferinta in sine. Sa nu te ingrijorezi! Dumnezeu stie si lucrurile acestea. In mijlocul suferintei, El te poate face buna, iubitoare, rabdatoare, altruista, etc. Suferinta fizica nu te poate desparti nici de Domnul, nici de cei dragi si nici de valorile interioare.
  • Dumnezeu rasplateste credinciosia.
Sunt oameni care raman credinciosi in vremuri bune. Sunt oameni care Il slujesc pe Domnul cu un trup sanatos. Sunt insa si dintre aceia care Il slujesc pe Domnul in multa suferinta. Pentru acestia, rasplata este mai mare si mai frumoasa. Domnul nu greseste si nici nu omite ceva. Suferintele in trup vor avea o mare rasplata in vesnicie si in cazul tau.
  • Temerile si ingrijorarile nu au sens.
Toate temerile si ingrijorarile noastre fac parte dintr-un film, pe care il realizam in termenii nostri si dupa gandirea noastra limitata. Filmul vietii, insa, nu este decis de noi. Dumnezeu are toate lucrurile in control si s-ar putea ca nimic din ceea ce gandim noi despre viitor sa nu se intample. In consecinta, este bine sa ascultam indemnul Mantuitorului: "Nu va ingrijorati, deci, de ziua de maine; caci de ziua de maine se va ingrijora ea insasi. Ajunge zilei necazul ei." (Matei 6:34)

═════════════ ღೋƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღೋ═════════════════
Rugaciunea facuta cu credinta va mantui pe cel bolnav si Domnul il va insanatosi; si daca a facut pacate, ii vor fi iertate. (Iacov 5:15)
═════════════ ღೋƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღೋ═════════════════

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Imagini pentru teme create de kim258. Un produs Blogger.

© 2011 Aripi de gând, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena